28 листопада 2017 року у столиці Вірменії м. Єревані за участі новопризначеного Тимчасового повіреного у справах України в Республіці Вірменія Дениса Автономова на базі Єреванського навчально-наукового інституту Тернопільського національного економічного університету Посольством України в Республіці Вірменія проведено заходи у зв’язку з 85-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні – геноциду українського народу та з відзначення Дня Гідності та Свободи. Участь у заходах взяли співробітники Посольства, представники української діаспори Вірменії, професорсько-викладацький склад та студенти навчального закладу, представники вірменського експертного середовища.

Присутні вшанували пам’ять жертв Голодомору та загиблих під час Революції Гідності хвилиною мовчання і приєдналися до загальнонаціональної акції «Запали свічку».

Також, під час заходу був продемонстрований тематичний сюжет з навчального фільму «Територія Голодомору: пам’ять невмируща».

У своїх виступах учасники заходу підкреслили значущість цих подій в історії України та їх вплив на процес становлення Української державності.